Uručene nagrade na Kukuričeku 2011.

Objavljeno, 1.5.2011.
Uručene nagrade na Kukuričeku 2011.

Stručni sud u sastavu Arsen Dedić, Hrvoje Hegedušić, Ivica Mihajlović i Tihomir Preradović dodjelio je nagrade za najbolji tekst, glazbu i aranžman te proglasio pobjedničku pjesmu festivala Kukuriček 2011.

Grand prix dodjeljen je pobjedničkoj pjesmi festivala koju su otpjevale Antonela Doko & Primorčice. „Čarobne boje“, pobjedničku pjesmu potpisuju; Natalija Banov – glazba, Ivanka Glogović Klarić – tekst, te Aleksandar Valenčić – aranžman.

Nagradu za najbolji tekst dobila je Sunčica Orešić za pjesmu „Plavo polje“. Glazbu i arr. Potpisuje Davor Jendrašić, a pjesmu je izvela đurđevčica Dora Trogrlić.

Nagradu za najbolju glazbu dobila je Ines Prajo za pjesmu „Unita“. Stihove potpisuje Arijana Kunštek a aranžman Tihomir Preradović. Pjesmu je otpjevao Ijan Prelac.

Nagradu za najbolji aranžman dobio je Aleksandar Valenčić za pjesmu „Plešimo“. Glazbu i tekst potpisuje Suzana Matušan, a pjesmu je izvela vokalna skupina Toretta.

Nagradu publike dobila je pjesma „Kazačok“ koju je izveo Sandro Turković, Koprivičanac, đurđevačkih korijena. Festivalska je publika odmah prepoznala i proglasila svojeg favorita. Glazbu i aranžman potpisuje Davor Jendrašić, a tekst Rajko Stilinović.

Čestitke svima nagrađenima.